Voit edelleen tilata meiltä turvallisesti ja helposti: toimitamme tilaukset tavalliseen tapaan, joihinkin paikkoihin vain kestää hieman kauemmin.
X
A causa della chiusura della frontiera per il traffico passeggeri, possono verificarsi ritardi anche nel traffico merci, che può portare a tempi di consegna più lunghi. Ritardi di consegna fino a una settimana possono purtroppo verificarsi in alcune parti e non sono per noi influenzabili. Vi chiediamo di avere pazienza.
X
Hotline 0035 894 245 1461

Ongelmia

Onko sinulla ongelmia kirjoittautua sisään fleet24.fi-sivuillemme?

Onko sinulla ongelmia kirjoittautua sisään? Ole hyvä ja valitse sopiva vaihtoehto alla olevasta usein ilmenevien ongelmien listasta. Jos haluat kysyä lisää, lähetä meille postia osoitteeseen fleet24@delti.com. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos paljon kärsivällisyydestäsi.

1. OLETKO UUSI KÄYTTÄJÄ?

Päästäksesi jälleenmyyjille tarkoitetuille sivuillemme, ole hyvä ja mene ilmoittautumissivullemme ja klikkaa kohtaa "Rekisteröidy nyt!". Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Täytä lomake saadaksesi fleet24-tunnuksen ja salasanan.

2. UNOHDITKO SALASANASI?

Syötä salasanasi huolellisesti, jotta voit kirjoittautua sisään  fleet24.fi-sivuille. fleet24-salasanat eivät sisällä tyhjälyöntejä, erikoismerkkejä tai kirjaimia ü, å, ä tai ö. Mikäli unohdit fleet24-salasanasi, ole hyvä ja ilmoita meille faksitse yrityksesi tiedot (yritys ja osoite), lähetämme sinulle uuden salasanan faksitse.

3. UNOHDITKO fleet24-TUNNUKSESI?

Kirjoittautuaksesi fleet24-käyttäjäksi, anna fleet24-tunnuksesi täsmällisesti. fleet24-tunnukset eivät sisällä tyhjälyöntejä, erikoismerkkejä tai kirjaimia ü, å, ä tai ö. Mikäli unohdit fleet24-tunnuksesi, ilmoita meille faksitse yrityksesi tiedot (yritys ja osoite), lähetämme sinulle tunnuksesi faksitse.

Rekisteröidy nyt!


© 2001-2020 Delticom AG - fleet24.fi - 01.04.2020 01:01