Hotline 0942450148

Ongelmia

Onko sinulla ongelmia kirjoittautua sisään fleet24.fi-sivuillemme?

Onko sinulla ongelmia kirjoittautua sisään? Ole hyvä ja valitse sopiva vaihtoehto alla olevasta usein ilmenevien ongelmien listasta. Jos haluat kysyä lisää, lähetä meille postia osoitteeseen fleet24@delti.com. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Kiitos paljon kärsivällisyydestäsi.

1. OLETKO UUSI KÄYTTÄJÄ?

Päästäksesi jälleenmyyjille tarkoitetuille sivuillemme, ole hyvä ja mene ilmoittautumissivullemme ja klikkaa kohtaa "Rekisteröidy nyt!". Rekisteröinti tapahtuu nopeasti ja yksinkertaisesti. Täytä lomake saadaksesi fleet24-tunnuksen ja salasanan.

2. UNOHDITKO SALASANASI?

Syötä salasanasi huolellisesti, jotta voit kirjoittautua sisään  fleet24.fi-sivuille. fleet24-salasanat eivät sisällä tyhjälyöntejä, erikoismerkkejä tai kirjaimia ü, å, ä tai ö. Mikäli unohdit fleet24-salasanasi, ole hyvä ja ilmoita meille faksitse yrityksesi tiedot (yritys ja osoite), lähetämme sinulle uuden salasanan faksitse.

3. UNOHDITKO fleet24-TUNNUKSESI?

Kirjoittautuaksesi fleet24-käyttäjäksi, anna fleet24-tunnuksesi täsmällisesti. fleet24-tunnukset eivät sisällä tyhjälyöntejä, erikoismerkkejä tai kirjaimia ü, å, ä tai ö. Mikäli unohdit fleet24-tunnuksesi, ilmoita meille faksitse yrityksesi tiedot (yritys ja osoite), lähetämme sinulle tunnuksesi faksitse.

Rekisteröidy nyt!
© 2001-2024 Delticom AG - fleet24.fi - 19.06.2024 01:03