Hotline 0035 894 245 1461

Palautus

Sinulla on 30 päivän palautusmahdollisuus tuotteillemme; tällöin sinun on kuitenkin maksettava palautuksen postikulut. Nämä riippuvat palautuksen ajankohdasta ja tuotteiden lukumäärästä.

Palautuksen määräaika alkaa toimituspäivästä, tämä on siten ensimmäinen päivä.
Seuraavassa taulukossa luetellaan yksityiskohtaisesti palautuskulut riippuen pakettien määrästä ja palautusajankohdasta 20 kappaleeseen asti. Otathan huomioon, että suurikokoisilla renkailla voi olla eri hinnat.

Ole hyvä ja älä lähetä tuotteita Hannoverin osoitteeseemme. Emme voi ottaa vastaan tuotteita tässä osoitteessa.

Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme tuotteiden palautusta koskevissa asioissa:

fleet24@delti.com

Puhelin: 09-425 986 03
Faksi: 00358 942 450 526

Asiakaspalvelumme pyytää sinua ilmoittamaan meille peruutuksesi tai valituksesi syyn (esim. renkaan pystyheitto). Lisäämme muita tietoja, jotka ovat tarpeellisia peruutuksen nopeassa ja tehokkaassa käsittelyssä ja haemme tuotteen sinulta.

Käytä lähetyspakkauksiamme. Suojaa tuotteet vaurioilta. Renkaat on laitettava puhtaassa kunnossa lähetysvalmiiksi ja sidottava kahden renkaan nippuihin. Varmista erityisesti rengas-vannepakettien etu- ja takasivu riittävästi pahvilla ja pakettinarulla. Jos palautat tuotteita, jotka vaurioituivat huolimattomassa käsittelyssä tai puutteellisen pakkauksen takia takaisinlähetyksessä, pidätämme itsellemme oikeuden kieltäytyä maksamasta korvausvaatimuksia.

Kuljetusyhtiöt ottavat vastaan vain riittävästi pakatut tuotteet.

Otathan huomioon:
Emme ota takaisin jo asennettuja tai käytettyjä tuotteita, sikäli kun ne eivät ole takuun alaisia. Velvollisuutesi on tarkistaa tuotteet ja niiden mahdolliset puutteet.

Rekisteröidy nyt!


© 2001-2021 Delticom AG - fleet24.fi - 16.05.2021 01:01